top of page

PERSONAL TRAINING

shutterstock_335981396 (1).jpg

PERSONAL

TRAINING

alle leeftijden

Bij Unique Fit train je op basis van jouw eigen kracht en kunnen. We gaan kijken welke training het beste bij jou past, om van daaruit het trainingsschema op te bouwen.

De personal training lessen zijn gebaseerd op jou fysiek en kunnen. In hoeveel weken wil jij je gewenste resultaat behalen?

Wij bouwen de training zo op, dat je zowel conditioneel snel verbetering merkt, maar ook een gezondere levensstijl creëert. Fitter en sterker gaat voelen en je een betere zelf ontwikkelt, op jou eigen tempo. 


Van daaruit werken wij aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Je gaat trainen op basis van je eigen wensen. 
Dit kan d.m.v. afvallen of juist sterker worden en meer spiermassa kweken. 
Wellicht wil je beter worden voor een aankomende fysieke test, of jezelf ontwikkelen tot een fitter persoon. Herstellen van een blessure en de draad weer oppakken. Persoonlijke doelen behalen is hierbij het streven. 


Gedurende de gehele week zijn er trainingsmomenten te reserveren naar keuze. Dit moment kun je vastzetten, maar ook wekelijks flexibel afspreken. 
Daarnaast mag je deelnemen aan groepslessen ( Zumba en BBB  - overige lessen in overleg ) en mag je gebruik maken van de gym.

Lestijden:

in overleg op afspraak gedurende de gehele week buiten de reguliere dans en sportlessen. Ochtend- middag en avond gedurende 6 dagen in de week. 

Tarieven:

€ 97,50.-. per maand 

4x PT sessie 1 op 1

Onbeperkt groepslessen inclusief

( 2x Zumba en 1x BBB per week )

en eigen gebruik Gym. 

bottom of page